Beonder maakt jouw werk efficiënter, makkelijker en leuker!

7 januari / Nieuws

Beonder Werk nog leuker maken

Beonder biedt slimme softwareoplossingen aan om terugkerende controleprocessen te optimaliseren en te automatiseren. Onze expertise ligt op het gebied van data-analyses en risk management. We voeren regelmatig updates en verbeteringen door, zodat onze klanten altijd werken met de laatste stand der techniek. Hierdoor halen zij meer rendement uit hun bestaande data, wat het werk een stuk leuker maakt. Wil je meer weten over onze software en aanpak? In dit artikel leggen we alles uit over onze werkwijze.

Waar het ooit mee begon

Belangrijk om te weten is dat Beonder vanuit de praktijk is opgericht. De tools hebben we in eerste instantie voor onszelf ontwikkeld, met als doel om vaste controleprocessen gemakkelijker te maken. De passie voor het optimaliseren van processen groeide steeds verder, waardoor andere organisaties in toenemende mate een beroep deden op onze expertise. Dit heeft geleid tot de oprichting van Beonder. Ons team werkt dagelijks hard aan de volgende missie: het werk van mensen en organisaties efficiënter, makkelijker en leuker maken.

Laten zien dat het anders kan

We werken samen met grote en kleine bedrijven aan de digitalisatie van processen en laten zien dat het werk anders ingericht kan worden. Door efficiënt te werken bespaar je namelijk veel tijd, waardoor medewerkers zich nog meer kunnen focussen op hun talenten. En de ontwikkeling van medewerkers binnen een bedrijf is waar het uiteindelijk om gaat: zij vormen samen het lerend vermogen en zorgen ervoor dat groei kan plaatsvinden. Door de inzet van onze expertise, persoonlijk aanpak en software proberen we bedrijven hierin dagelijks te ondersteunen.

Kennisuitwisseling

Beonder werkt vanuit een gedeeld kennisplatform. Dit houdt in dat we onze expertise zoveel mogelijk delen met klanten, maar dat onze klanten onderling ook kennis kunnen uitwisselen. Hierdoor digitaliseren bedrijven niet alleen hun eigen werkmethoden en -processen, maar werken ze aan een best practices aanpak en verkrijgen ze vanuit andere invalshoeken nieuwe inzichten. Ook Beonder leert hier veel van en kan via deze aanpak continu verbeteringen blijven doorvoeren.

Services

Beonder biedt twee softwaresystemen aan, zodat we altijd kunnen voorzien in de vraag van onze klanten:

Beonder Forms

Beonder Forms is een online rapportagesysteem waarmee risico-inspecties uitgevoerd kunnen worden via een efficiënte workflow. Dankzij een uitgebreide database met vraagstructuren, rapport- en adviesteksten zijn we in staat om het rapportageproces van klanten volledig te automatiseren. De tool wordt als SaaS-applicatie aangeboden en is breed inzetbaar binnen verschillende branches.

Beonder Monitor

Beonder Monitor is een slim systeem om grote databestanden inzichtelijk te maken. Door gegevens centraal op te slaan ontstaat er meer interactie tussen collega’s en verschillende lagen binnen het bedrijf. Met behulp van filters worden trends eenvoudig vastgelegd in het dashboard. Het systeem voert verschillende analyses uit en maakt alle key performance indicatoren (KPI’s) inzichtelijk, waardoor organisaties beter voorbereid zijn op de toekomst.

Wil je meer weten over onze software? Lees dan alles over onze services op de website.

Meer blog berichten