3 voorbeelden om formulieren te delen

3 februari / Product features

Verschillende bedrijven gebruiken Beonder Forms om de kwaliteit en risico’s in kaart te brengen van locaties. Een klein gedeelte van de vragenlijst wordt vooraf ingevuld, maar ook veel gegevens worden op de locatie ingevuld. Tijdens de lockdown werken steeds meer mensen vanaf een thuiswerkplek. De vraag ontstond of bijvoorbeeld de eigenaar van een locatie, zonder account, ook zelf gegevens in kan invullen. Daarom is er nu de optie om formulieren te delen. Met een link kun je zonder account direct een vragenlijst invullen. Een gebruiker in Forms kan de gegevens controleren en zelf gegevens toevoegen.

1. Een bewoners duurzaamheidscheck aangevuld met de expertise van een energiecoach

Beonder Forms beschikt over een PDCA workflow om in te plannen wanneer de vragenlijst ingevuld wordt en de manier waarop de controle plaatsvindt. Bij verschillende stappen van deze PDCA kunnen derden nu ook gegevens invullen. Voor een duurzaamheidscheck vullen bewoners zelf hun naam en adresgegevens in om de opdracht te starten. Energiecoaches worden ingezet om op een later moment de duurzaamheidscheck aan te vullen bij onderdelen die alleen zij zien.

2. Beoordelingen en wensen in kaart brengen

In het onderwijs worden met Forms beoordelingen en wensen over het onderwijs door leraren en studenten ingevuld. Per school kan iemand via een link direct beginnen met de beoordeling. Het aanmaken van meerdere accounts is niet langer noodzakelijk. Een gebruiker met de juiste rol, zoals iemand uit de directie, kan de gegevens wel inzien en analyseren. In de praktijk blijkt dit een hele efficiënte methode om informatie te verzamelen en vast te leggen in het systeem als uitbreiding op de bestaande zelfevaluaties.

3. Met een gedeeld intakeformulier opdrachten aanmaken

Verzekeraars gebruiken Beonder Forms als risicoinspectie tool waarmee alle risico’s van een pand in kaart gebracht worden en centraal gemonitord. Risk engineers voeren de inspectie meestal op locatie uit met een tablet of smartphone. Op dit moment is het mogelijk dat de verzekerde voorafgaand aan de inspectie zelf een digitaal intakeformulier invult. Dit intakeformulier kan heel eenvoudig via een link met de verzekerde gedeeld worden. Op dit moment worden veel intakes nog handmatig ingevoerd, wat veel tijd kost.

Veilig gegevens monitoren en analyseren

De kant-en-klare mogelijkheden in Forms om gegevens te analyseren zijn door de nieuwe mogelijkheden verder uitgebreid. Beonder Forms is een SaaS-applicatie waarmee alle gegevens veilig en centraal in de cloud worden opgeslagen. Met behulp van data-encryptie worden alle gegevens versleuteld, zodat de data goed beveiligd is. Alleen bepaalde gebruikers kunnen gegevens inzien en analyseren. Via een dashboard met widgets of analyse-opties op verschillende niveaus is het monitoren en analyseren van elke stap binnen de PDCA workflow erg eenvoudig.

Meer informatie

Bekijk meer informatie over Beonder Forms en ontdek wat de tool voor jouw organisatie kan betekenen.

Meer blog berichten