Voordelen van het Beonder partnerprogramma

19 september / Nieuws

Partnerprogramma Beonder

Word jij de nieuwe productpartner van Beonder?

Heb jij kennis van kwaliteitscontroles in een specifieke branche en wil je je diensten uitbreiden naar de cloud? Dan biedt het Beonder partnerprogramma de unieke kans om jouw bedrijf sneller te laten groeien. Door de kracht van onze cloud software en jouw kennis te combineren, kunnen we samen werken aan kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Onze bestaande partners hebben onze cloud software succesvol ingezet om de terugkerende controleprocessen van hun klanten volledig te automatiseren. Bekijk hieronder alle voordelen van het partnerprogramma:

Samen bundelen we onze krachten voor meer winst en groei

  • Gunstig verdienmodel

Beonder biedt haar software aan als SaaS. Dit betekent dat je alleen betaalt naar gebruik en niet vastzit aan investeringen vooraf.

  • Heldere overeenkomsten

Beonder communiceert op een heldere en transparante manier. Maandelijks opzegbare overeenkomsten en geen onverwachte kosten.

  • Whitelabel

Gebruik onze clouddienst Beonder Forms onder je eigen merknaam en beheer.

Creëer je eigen analysesoftware

Met ons cloud platform Beonder Forms kun je onder je eigen merknaam producten op de markt te brengen. Door zelf vraagstructuren te ontwikkelen, kun je de controle- en rapportageprocessen van je klanten volledig automatiseren. De software kan naar eigen wens ingericht worden en is hierdoor geschikt voor alle professionals en bedrijven die op een gestructureerde manier gegevens willen opslaan. Een aantal voorbeelden waarvoor de software op dit moment wordt gebruikt: zelfevaluaties in het onderwijs, brandrisico-analyses, HACCP inspecties en ISO-certificeringen.  Wil je jouw klanten ook helpen met het automatiseren van hun controleprocessen? Profiteer dan van ons gunstige verdienmodel en draag bij aan de missie van Beonder: Het werk van professionals makkelijker, efficiënter en leuker te maken.

Key features van onze software:

Automatische rapportages

Vraagstructuren maken en aanpassen

Gebruik van rekenbladen/spreadsheets

Actiepunten en beheersmaatregelen monitoren

Volledige workflow managen

Eigen dashboard en widgets

Groei mee met ons netwerk

Binnen Beonder zijn we ons netwerk verder aan het uitbreiden. We komen daarom graag in contact met experts waarmee we kunnen samenwerken. Als partner kun je gebruik maken van ons netwerk om kennis uit te wisselen en sneller nieuwe klanten te vinden. We komen graag in contact om alle mogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning wanneer je het nodig hebt

Beonder biedt volop ondersteuning voor de techniek en het inrichten van jouw systeem. Daarnaast helpen we je op het gebied van sales en marketing. Als partner kun je jouw systeem volledig naar eigen wens inrichten en ben je het directe aanspreekpunt voor je klanten.

Gratis starten

Als partner kun je direct gratis beginnen. Samen met jou zorgen wij dat je een kwalitatief hoogwaardig product op de markt brengt waarmee je klanten sneller en beter rapportages kunnen genereren. Ons prijsmodel is gebaseerd op de resultaten die de gebruiker boekt. Voor het gebruik van de software betaal je slechts een klein deel.

Bekijk de mogelijkheden

 

 

Meer blog berichten