Nieuw in Forms: Powerpoint templates.

9 januari / Product features

De afgelopen jaren hebben we gezien hoe bedrijven zich richten tot klanten en hoe zij het gesprek aangaan: Powerpoint om resultaten te presenteren.

In Beonder Forms is het standaard mogelijk om rapportages te maken door middel van Word templates. De Word templates worden gevuld met informatie uit de opdracht, zodat eenvoudig een adviesrapport gemaakt kan worden.

Daarnaast kunnen statistieken per klant en locatie bekeken worden. En hoe praktisch het soms ook lijkt, online statistieken bekijken werkt niet altijd prettig. Het verhaal rond de gegevens ontbreekt of is niet direct duidelijk van externen. Zijn de resultaten goed? Geweldig! Maar waar komen de resultaten vandaan? En, hoe kunnen we verbeteren?

Hoewel er geen eenduidige aanpak bestaat, zien we dat er nog veelvuldig gebruik gemaakt wordt van Powerpoint presentaties. In een vaste presentatie worden specifieke klantgegevens getoond en volgens heldere stappen kan de voortgang besproken worden.

Gebruik Powerpoint om resultaten te presenteren aan externen

Dankzij de nieuwe ingebouwde mogelijkheid om Powerpoint presentaties te genereren, is er direct een presentatie beschikbaar om bijvoorbeeld klanten te adviseren of te informeren over de voortgang.

Meer blog berichten