Beonder lanceert nieuw partnerprogramma

17 april / Nieuws

Partnerprogramma Beonder

Vandaag lanceert Beonder haar partnerprogramma. Met behulp van onze cloud services kunnen partners eigen producten in de markt zetten dat volledig aansluit bij hun bedrijfsdoelstellingen. De partners zijn actief in verschillende branches en beschikken over unieke kennis om een specifieke doelgroep optimaal te kunnen bedienen. Door de kracht van onze cloud services en de kennis van partners te combineren, kunnen we samen beter voorzien in de wensen en behoeften van klanten.

Sneller groeien

Met onze cloud oplossingen bieden we voor partners de mogelijkheid om hun bedrijf sneller te laten groeien. Daarnaast kunnen we met het programma een gemeenschap van professionals opbouwen waarin we kennis en ervaringen uitwisselen. Tijdens het programma bieden we trainingen aan waarin we uitleg geven over het gebruik en beheer van onze services. Na het succesvol doorlopen van de trainingen ontvangen partners de Beonder partner badge. Deze badge mogen zij vertonen op hun website, in andere online communicatiemiddelen en offline marketingmateriaal.

Product- en servicepartners

Het partnerprogramma bestaat uit twee pijlers: product- en servicepartners. Productpartners bieden een eigen innovatieve bedrijfsoplossing aan die op een cloud platform werkt van Beonder. Servicepartners bieden technische ondersteuning aan gebruikers die actief zijn binnen één van onze systemen. Alle partners van Beonder kunnen gebruik maken van verschillende voorzieningen en voordelen die aan het programma zijn gebonden.

Voorzieningen en voordelen

Partners van Beonder krijgen jaarlijks meerdere trainingen aangeboden waarin we hen ondersteunen in het gebruik en beheer van onze services. Daarnaast belonen we omzetgroei en bieden we ondersteuning aan op het gebied van marketing en communicatie. Partners kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende promotiematerialen die wij kosteloos ter beschikking stellen.

Over Beonder

Beonder helpt mensen en organisaties om gegevens op een gestructureerde manier op te slaan en waardevolle informatie te ontsluiten uit hun data. Dat doen we met behulp van onze cloud services, expertise en inbreng van partners. Het nieuwe partnerprogramma hebben we speciaal ontworpen zodat professionals met onze cloud services klanten in een specifieke niche optimaal kunnen bedienen.

Lees meer over alle voordelen van het partnerprogramma.

Meer blog berichten